ΒΑΡΟΥΦΑΚΕΙΟ ΑΓΟΣ Γεωργίου Θ. Ντοά Δικηγόρου





ΒΑΡΟΥΦΑΚΕΙΟ ΑΓΟΣ
(Το άγος του Βαρουφάκη, είναι το διαχρονικό, πολιτικό άγος της Ελληνικής Πολιτείας)
                                                   Γεωργίου Θ. Ντοά  Δικηγόρου

Ο  Ντάισελμπλουμ, Πρόεδρος του Συμβουλίου των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Euro group), δήλωσε ειδεχθώς, ως άλλη ξεδιάντροπη Σαλώμη, «Εγώ ζήτησα από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, την κεφαλή επί πίνακι του Βαρουφάκη».
Ο Ρωμαίος Έπαρχος της Παλαιστίνης, Ηρώδης πριν 2000 χρόνια περίπου, είχε αποκεφαλίσει εν μια νυχτί, με αίτημα της Σαλώμης, τον Ιωάννη τον Πρόδρομο, ως άθεο και τρομοκράτη!
Ο Πρωθυπουργός, σχεδόν αποκεφάλισε, μέρα μεσημέρι, το Βαρουφάκη, ενώ έπρεπε να σιχτιρίσει και να αποκηρύξει μετά βδελυγμίας, τους αιμοβόρους Μερκελιστές, που παραβίασαν απροκάλυπτα και κυναιδικά, τα ιερά της Εθνικής Ανεξαρτησίας και τα όσια της Λαϊκής Κυριαρχίας, ζητώντας κυνικά την αποπομπή του Έλληνα Υπουργού των Οικονομικών.
Ο Πρωθυπουργός αποδομώντας το Βαρουφάκη, ήτοι υποτιμώντας τον ευθέως, κατέδειξε ότι έχει εξοστρακίσει από το νου του, το ενδεχόμενο της ρήξης με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη.
Διαφορετικά ο Αριστερός Α. Τσίπρας, δεν θα υποβάθμιζε τον εκ των πραγμάτων, κορυφαίο Υπουργό του, που κατά διαβολική σύμπτωση, την επομένη του άγους του, έπεσε στη φωλιά των κουκουλοφόρων (άραγε ποιοι είναι αυτοί;) χλευάζοντάς τον και προπηλακίζοντάς τον.
Το θέμα Βαρουφάκη αποκάλυψε, ότι ο Πρωθυπουργός καλπάζει προς τον ονομαζόμενο «έντιμο» συμβιβασμό, με τους Εταίρους και δανειστές της Χώρας.
Τα πράγματα  πια είναι καθαρά, ενώ το μόνο ερώτημα που απομένει για το Λαό, είναι οι όροι του συμβιβασμού, οι ρήτρες του, τα θεσπίσματά του, για να είναι «έντιμος» για τη Χώρα  ή να μην είναι έντιμος, άρα σε βάρος της.
Η κατά Ευρωπαϊκή όμως παραγγελία, σχεδόν καρατόμηση, του Βαρουφάκη, ως Υπουργού, έχει και άλλες ουσιώδεις παραμέτρους, που αφορούν στην πίστη των Πολιτικών σε Ιδέες, Αξίες, Αρχές.
Οι Ευρωπαίοι Νεοσυντηρητικοί Ηγεμόνες, πιστεύουν στον υπάνθρωπο Νεοφιλελευθερισμό, στην κυριαρχία της Οικονομίας επί της Πολιτικής, στην άναρχη λειτουργία της Αγοράς, στην ευτυχία της μεγαλοεπιχειρηματικής ατομικότητας, στην κόλαση των Πολλών, στην ιδιωτικοποίηση ακόμη και του Θεού.
Ο Βαρουφάκης ως ριζοσπάστης, πιστεύει στην κυριαρχία της Πολιτικής επί της Αγοράς, στην ελεγχόμενη λειτουργία της, στο δικαίωμα της αυτονομίας και του αυτοπροσδιορισμού όλων των Πολιτών, στην υπηρέτηση του γενικού συμφέροντος, στην ευμάρεια του συνόλου, στον κρατικό έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πόρων της Χώρας, στην αξιοποίηση του δημόσιου πλούτου υπέρ του κοινού καλού.
Οι Ευρωπαίοι Νεοσταυροφόροι, Φεουδαρχικοί Ηγεμόνες, πιστεύουν στο δογματικό Θεοκρατικό Υλισμό υπέρ των Ισχυρών, κατά των Ανίσχυρων, στη διεύρυνση των ανισοτήτων, στη διάλυση του Κοινωνικού Κράτους, στην αποσύνθεση της εργασίας, του μισθού, της σύνταξης, της ασφάλειας.
Ο Βαρουφάκης ως υπέρμαχος του Ανθρωπισμού, πιστεύει στην Ισότητα των Ανθρώπων, στην εξίσωση των Δυνατών και των Αδυνάτων, στη μείωση των ανισοτήτων, στην ενδυνάμωση του Κοινωνικού Κράτους Δικαίου, στην προστασία της εργασίας, του μισθού, της σύνταξης, της ασφάλισης, της δημόσιας υγείας, της δημόσιας παιδείας.
Οι Ευρωπαίοι Μεσαιωνικοί Ηγεμόνες, απόγονοι νοσηρών Βασιλίσκων, κυνικών Βαρόνων, Δουκών, Κόντηδων, πιστεύουν στο δαρβινικό μετασχηματισμό της Κοινωνίας, με την παραχώρηση των πάντων στο Μεγάλο Κεφάλαιο, με την εκχώρηση της καθολικής, παραγωγικής βάσης, στις Ελίτ και στα Καρτέλ, με την ευνοϊκή φορολογική κλίμακα υπέρ των Κατεχόντων, κατά των μη Κατεχόντων Πολιτών.
Ο Βαρουφάκης πιστεύει στην Κευνσιανή αρχή, της ισότιμης και ισόρροπης δύναμης των δημοσίων και των ιδιωτικών επενδύσεων, στη δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών, στη  δραστική φορολόγηση των υψηλότερων εισοδημάτων και των μεγάλων ιδιοκτησιών, στην φορολογική ελάφρυνση,  των μικρομεσαίων και φτωχών στρωμάτων.
Οι ρομποτικοί Γερμανογεννημένοι, Γερμανοτραφείς, Γερμανοσκυφτούληδες, Ευρωπαίοι Πολιτικοί και οι χρυσοπληρωμένοι γραφειοκράτες τους και τεχνοκράτες τους, δεν συγχώρησαν το Βαρουφάκη,  για την ευφυΐα του, για την καταφανή ανωτερότητα του υπερβατικού, εμπειρικού, πολύτροπου , πολυσχιδούς Πολιτικού Πνεύματός του.
Ο Σόϊμπλε, ο Ντάισελμπλουμ και όλοι οι Ευρωπαίοι Υπουργοί Οικονομικών, μεταξύ των οποίων και ο Κύπριος(;!!!), δεν συγχώρησαν στο Βαρουφάκη ότι αναλογικώς, κατατάσσεται στη χορεία των σύγχρονων Εγκυκλοπαιδιστών, Διανοητών, Διαφωτιστών.
 Οι Βόρειο -Ευρωπαίοι Κέλτες , Αγγλοσάξονες, Γαλάτες, ΤουρκοΜογγόλοι, δεν συγχώρησαν στο Βαρουφάκη ότι ομιλεί πιο καλά από αυτούς τη Γερμανική, την Αγγλική, τη Γαλλική γλώσσα, ότι γνωρίζει περισσότερο από αυτούς, την ιστορία και τον Πολιτισμό των Χωρών τους.
Οι Έλληνες όμως, Νεοφιλελευθεριστές έχουν πρόσθετο λόγο, για τον σχεδόν αποκεφαλισμό του Βαρουφάκη, γιατί γι’ αυτούς  στη Χώρα, δεν χωράνε Βαρουφάκηδες, μόνο χωράνε οι ΒοριδοΓεωργιάδηδες, αυτοί και  οι κλωνοποιημένοι όμοιοί τους, πρέπει να είναι ισόβιοι Βουλευτές και Υπουργοί Ελέω εκλεκτής ράτσας, ιδεολογίας και νοοτροπίας.
Οι Έλληνες Νεοφιλελευθεριστές, μεταξύ του Βαρουφάκη και του Πολιτικού και Οικονομολόγου Βαραββά, προτιμούν το ληστή, άλλωστε  μόνο έτσι θα γίνει Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης «Ελέω  Πατρός και Αδελφής» ή ο Δένδιας «Ελέω Θεού» ή ο καταδικασμένος από το Λαό Σαμαράς «Ελέω προφητών, αστρολόγων, μαγισσών, μαντέων, χρησμολόγων, φυλάρχων, μάγων».
- Ο Κολοκοτρώνης αλυσοδέθηκε στις φυλακές Ναυπλίου το 1825, γιατί έτσι ήθελαν οι Άγγλοι, οι Γάλλοι, ο Κωλέττης και ο Μαυροκορδάτος.
- Ο Χαρίλαος Τρικούπης  δεν εξελέγη Βουλευτής, στις εκλογές του 1899, αντί αυτού εξελέγη ο αμόρφωτος  Γουλιμής, επειδή έτσι ήθελαν  οι Άγγλοι και ο Ακροξεδιός Δεληγιάννης , που ήταν υπεύθυνος για τον ατιμωτικό πόλεμο με τους Τούρκους το 1897.
- Ο Ελευθέριος Βενιζέλος, κυνηγημένος από το Γερμανοαίμματο Βασιλιά Γεώργιο τον Α΄ και από τους Γερμανούς, αυτοεξορίστηκε στο Παρίσι, όπου πέθανε το 1937.
- Ο Άρης Βελουχιώτης κατ’ εντολή των Άγγλων,  αποκεφαλίστηκε το 1945 από τους Ταγματασφαλίτες, που του κρέμασαν το κεφάλι σε υπερυψωμένο στύλο, στα Τρίκαλα.
- Ο Νίκος Μπελογιάννης, ντουφεκίστηκε το 1952, κατ΄ εντολή των Άγγλων, των Αμερικάνων και του Δεξιού Κατεστημένου.
Το Κυλώνειο Άγος ήταν η τραγωδία της Αρχαίας Αθήνας , εξαιτίας της Τυραννίας του Κύλωνα.
Το Βαρουφάκειο Άγος είναι ένα από τα τραγικώς συμβαίνοντα στη Χώρα μας, στο όνομα της Δημοκρατίας.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης, δόθηκε βορά από τον Κυβερνήτη της Χώρας και από το  ίδιο το Κόμμα του, στους Ευρωπαίους και Εθνικούς, Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες.
Η Ελληνική Ιστορία επαναλαμβάνεται, με πόνο του Λαού, με σκυμμένα κεφάλια, χωρίς σημαίες, χωρίς ταμπούρλα, χωρίς κραυγές του αγώνα, χωρίς ιαχές του θριάμβου, χωρίς την Αποκάλυψη της Λύτρωσης.
Όλα τα εν κατόψει είναι ενόψει.
Ίδωμεν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου