Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΡΓΥΡΩΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ "VINSANTO"


ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ  ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΡΓΥΡΩΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ 'VINSANTO"

Η Εταιρεία  Λογοτεχνών Ν.Δ. Ελλάδος ,η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών  σε συνεργασία με τις εκδόσεις «ΨΥΧΟΓΙΟΣ»  συνδιοργάνωσαν μια εξαιρετική μυσταγωγική κι επιτυχημένη εκδήλωση στα πλαίσια των καθιερωμένων Φιλολογικών βραδινών.  Κατά την διάρκεια της  εκδήλωσης  αυτής  εν μέσω απαγγελιών πεζών και ποιημάτων καθώς και ακολουθίας βιολιού έγινε η παρουσίαση του πέμπτου κατά σειρά βιβλίου της συγγραφέως Αργυρώς Μαργαρίτη με το χαρακτηριστικό τίτλο  : «VINSANTO το κρασί της λάβας» το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου χρόνου από τις   εκδόσεις  «ΨΥΧΟΓΙΟΣ».
Αρχικά στην έναρξη της εκδήλωσης, προλόγισε ο Λεωνίδας Μαργαρίτης πρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών ο οποίος παρουσίασε τη συγγραφέα και έκανε μια αναλυτική αναφορά στα μέχρι σήμερα εκδοθέντα έργα της.
Στη συνέχεια η ηθοποιός και καθηγήτρια της υποκριτής του Πανεπιστημίου Πατρών Βάσω Σακελλάρη διάβασε με σπάνια άρθρωση, χρωματισμό και ανάλογο κυματισμό της φωνής της, απόσπασμα του παρουσιασθέντος μυθιστορήματος, ενώ  τη συνόδευε η νεαρά καλλιτέχνιδα Νατάσα Ροδοπούλου  με ανάλογους ρυθμούς και συνθέσεις με το βιολί της.

Για το βιβλίο μίλησε  o Λογοτέχνης και Δημοσιογράφος Αλέξης Γκλαβάς ο οποίος εντυπωσίασε με την ανάλυση και τη διεισδυτικότητα της ματιάς του. Ανέταμε και αξιολόγησε θετικά το έργο της Αργυρώς Μαργαρίτη.


Μετά την παρουσίαση έλαβε το λόγο η συγγραφέας η οποία ευχαρίστησε αρχικά τους συνδιοργανωτές, την ηθοποιό Βάσω Σακελλάρη και την Νατάσα Ροδοπούλου που συνόδεψε την απαγγελία με τους ήχους του βιολιού της, καθώς και τον εισηγητή της βραδιάς Αλέξη Γκλαβά που όπως τόνισε  μπήκε κριτικά και  ουσιαστικά στην όλη δομή αλλά και στο μύθο του έργου της με επιτυχία.

     Η εκδήλωση έκλεισε με την απαγγελία  ενός ποιήματος που περιλαμβάνεται στο έργο   από την Βάσω Σακελλάρη  με συνοδεία βιολιού από τη Νατάσα Ροδοπούλου.

Τέλος η  συγγραφέας  συνομίλησε  με το κοινό και υπέγραψε  αντίτυπα του βιβλίου της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου