AYΡΙΟ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΟΥΤΑ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ



AYΡΙΟ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΟΥΤΑ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ
Η «Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκη» και ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας διοργανώνουν από αύριο 1η Αυγούστου για 13η συνεχή χρονιά και για δέκα μέρες Έκθεση Βιβλίου στην πλατεία της Κουρούτας.
Συγκεκριμένα αύριο Παρασκευή και ώρα 9μ.μ. θα γίνουν επισήμως τα εγκαίνια της έκθεσης, ενώ στη διάρκεια της λειτουργίας της κάθε βράδυ θα παρουσιάζεται το έργο Ηλείων συγγραφέων .
Μετά την τελετή των εγκαινίων θα παρουσιαστεί το συνολικό συγγραφικό έργο του προέδρου της Εταιρείας Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδας κ. Λεωνίδα Γ. Μαργαρίτη.
Την εκδήλωση θα προλογίσει και θα παρουσιάσει η πρόεδρος του Σωματείου «Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκη» κ. Εύη Πάλλα Χρονοπούλου.
Το έργο του Λεωνίδα Γ. Μαργαρίτη θα παρουσιάσουν και θα μιλήσουν γι’αυτό οι πατρινοί συγγραφείς: Μαρία Καρέλα Πεζογράφος ,Χρήστος Μούλιας Δικηγόρος-Συγγραφέας- Ιστορικός Ερευνητής και Λεωνίδας Καρνάρος συγγραφέας-Ιστορικός ερευνητής.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο συγγραφέας θα ξεδιπλώσει άγνωστες πτυχές από τις εμπειρίες του ,τις ιστορίες και τα συναισθήματα που τον οδήγησαν στη συγγραφή των βιβλίων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου