O ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ



O ΠΑΥΛΟΣ  ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
 ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ
ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Την προσεχή Δευτέρα  2η Ιουνίου    και ώρα 7 μ.μ. στα πλαίσια των φιλολογικών βραδινών που έχει προγραμματίσει η Εταιρεία Λογοτεχνών σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών, ο γνωστός   δικηγόρος και συγγραφέας Παύλος Μαρινάκης  θα παρουσιάσει το νέο βιβλίο  της ποιήτριας Δέσποινας Παπαδήμου  με  τίτλο:«ΟΥΣΙΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗΣ ».

Πρόκειται για μια  επιμελημένη ποιητική συλλογή των εκδόσεων της Θεσσαλονίκης «ΕΡΩΔΙΟΣ» πνευματικής παραγωγής, της από την Αλεξανδρούπολη καταγόμενης ποιήτριας Δέσποινας Παπαδήμου   η οποία δεν ξέχασε την πόλη μας , όπου έζησε για ένα αρκετά μεγάλο  χρονικό διάστημα, και ήδη ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

Πρέπει να σημειώσουμε πως τα πρώτα δείγματα των ποιητικών της εμπνεύσεων δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό της  Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης  Αχαΐας «ΑΧΑΪΚΑ» και είχαν αφήσει άριστες εντυπώσεις.

Ο Λογοτέχνης και Πρόεδρος Εφετών Άγγελος Λιάπης προλογίζοντας τη  συλλογή μεταξύ των άλλων σημειώνει και τα εξής: «Αγέρας λευτεριάς παρασύρει τις σκέψεις της. Ρομαντική κι ευαίσθητη, με πνεύμα όμως δυναμικό και αχαλίνωτο, βγαλμένο μέσα από τις πύρινες σταλαγματιές της πρώτης νιότης της, ακολουθεί την αλάνθαστη πυξίδα των μοσχοβολισμένων χρωμάτων και μας ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς, δροσίζοντας μ’ ανθόνερο τις άγονες πλαγιές της ερημιάς μας….»
 
Την παρουσίαση του βιβλίου θα προλογίσει  ο πρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών Λεωνίδας Γ. Μαργαρίτης και  θα συντονίσει την εκδήλωση.

         Η είσοδος για το κοινό είναι  ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου