Ο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΠΩΚΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ



Ο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΠΩΚΟΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ
ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Την προσεχή Δευτέρα 11η Νοεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στα πλαίσια των φιλολογικών βραδινών που έχει προγραμματίσει η Εταιρεία Λογοτεχνών σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών, ο Διονύσιος Νικ. Μπώκος θα παρουσιάσει το νέο βιβλίο του με τίτλο:«ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΠΟΣ ».

Πρόκειται για μια εμπεριστατωμένη, ενδελεχή και τεκμηριωμένη ιστορικό-λαογραφική έρευνα για την αγαπημένη του γενέτειρα Μυρσίνη της Ηλείας. Ένα ιστορικό οδοιπορικό που ξεκινάει από την Ομηρική αρχαιότητα διαπερνά την Βυζαντινή και μεταβυζαντινή περίοδο και φθάνει στις μέρες μας.

Ο Διονύσης Μπώκος είναι ένας άοκνος εργάτης του πνεύματος. Από το 1969 που πρωτοπαρουσιάσθηκε στα γράμματα με συνεργασίες του στις εφημερίδες του Πύργου "Πατρίς" και "Αυγή" συνέχισε να τα υπηρετεί μέχρι σήμερα δημοσιεύοντας ποιήματα, διηγήματα και μελέτες του πάνω σε λαογραφικά θέματα, στις Πατρινές εφημερίδες «Ημέρα», «Πελοπόννησο», «Αλλαγή» και «Γνώμη». Έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα 18 βιβλία του, ποικίλου περιεχομένου(ιστορικά, ποιητικά, λαογραφικά, θεατρικά, σατυρικά κ.λ.π.) ενώ εκδίδει για 24ο χρόνο τη μηνιαία εφημερίδα με τον τίτλο: «ΜΥΡΣΙΝΗ».

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο ίδιος ο συγγραφέας ενώ θα προλογίσει και θα συντονίσει την εκδήλωση ο πρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών Λεωνίδας Γ. Μαργαρίτης.

Η είσοδος για το κοινό είναι όπως πάντα ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου