ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ   ΝΕΟΥ  ΒΙΒΛΙΟΥ
 ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ


Την προσεχή Δευτέρα 7η Ιανουαρίου 2013 ξαναρχίζουν μετά από λίγες μέρες διακοπή ,λόγω των εορτών των Χριστουγέννων τα φιλολογικά βραδινά της Εταιρείας Λογοτεχνών που είναι καθιερωμένα πλέον και γίνονται κάθε Δευτέρα βράδυ στις 7 στο αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών και με τη συνεργασία της.
Συνεπώς τη  Δευτέρα σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων  ο γνωστός Λογοτέχνης θεατρικός συγγραφέας και κριτικός Μανώλης Πράτσικας θα παρουσιάσει το  νέο  πολιτικό-υπαρξιακό  μυθιστόρημα του πατρινού λογοτέχνη Βασίλη Χριστόπουλου με τίτλο: «ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ»
Ο Βασίλης Χριστόπουλος είναι ένας ανήσυχος συγγραφέας που σπούδασε  πολιτικός μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Αθήνας και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη χωροταξία και περιφερειακή ανάπτυξη στο Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης. Από το 1976 ζει κι εργάζεται στην Πάτρα ενώ έχει δημοσιεύσει μελέτες για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, δοκίμια για την τέχνη και πεζογραφήματα.
        Ο Μανώλης Πράτσικας γνωστός  πεζογράφος,  κριτικός βιβλίου και θεάτρου, αναμένεται να κάνει τη δική του αξιολόγηση  στο νέο βιβλίο του πατρινού δημιουργού..
Την εκδήλωση θα προλογίσει και θα συντονίσει ο πρόεδρος της εταιρείας Λεωνίδας Μαργαρίτης.
        Η είσοδος για το κοινό θα  είναι όπως πάντα ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου