ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ

ETAIΡΕΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Τηλεφ. Τηλεομοιότυπο 2610 322.901
e.mail.leomargaritis@gmail.com
ΚΑΝΑΡΗ 46 26222 ΠΑΤΡΑ


                                                                      Πάτρα 17-9-2012


                                           Προς
                                            Τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων
                                            Υπουργό Πολιτισμού
                                            Ε.Σ.Ρ.
                                            ΑΘΗΝΑ

                                          Αγαπητοί Κύριοι,


Το θράσος του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤΕΝΑ  έχει ξεπεράσει   κάθε όριο. Αφού  εγκαινίασε την πλημμύρα των Τουρκικών σήριαλ  που βρήκε μιμητές  το ΜΕΓΚΑ και τον ΆΛΦΑ  επιχειρεί ένα ακόμα βήμα: Να παρουσιάσει, με τυμπανοκρουσίες, έναν σφαγέα του Ελληνισμού  και των άλλων  Βαλκανικών λαών, τον Σουλεϊμάν τον και «Μεγαλοπρεπή»  επονομαζόμενο ως ήρωα, στους δέκτες της Ελληνικής Τηλεόρασης.

Ο Σουλεϊμάν, υπήρξε ένας από τους  πλέον σκληρούς και απηνείς  διώκτες του Ελληνισμού  που  κατέλαβε τη Ρόδο, σφάγιασε  και εξανδραπόδισε τον λαό της Κέρκυρας, και  μαζί  με τον Σελίμ τον  Α΄ τον γιό του που τον  διαδέχτηκε, υπήρξε ένας από τους εμπνευστές και  οργανωτές των μεγάλων εκστρατειών του παιδομαζώματος.

Αφού λοιπόν ο λαός μας  εθίστηκε  ήδη στα τουρκικά σήριαλ, ο ΑΝΤΕΝΑ  πραγματοποιεί ένα νέο βήμα και προβάλλει έναν από τους βασικούς οργανωτές της λεηλασίας και της υποταγής των βαλκανικών λαών στους Οθωμανούς, ως  πρότυπο για το  νέο οθωμανικό μέλλον που μας προετοιμάζει η ξευτελισμένη ελίτ της χώρας.

Έτσι από τη μία  οι  Εθνομηδενιστές, δήθεν διανοούμενοι, ασκούν λοβοτομή στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, και από την άλλη τα αφεντικά της τηλεαποβλάκωσης, σπρώχνουν ολοένα και βαθύτερα στον χειρότερο ραγιαδισμό.

Θεωρούμε  αναγκαίο   να αντισταθούμε! Όπως έγινε με το άθλιο βιβλίο της  Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού, έτσι και τώρα πρέπει να αξιώσουμε  την απόσυρση του σοβινιστικού  σήριαλ  «Σουλεϊμάν».

Αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας αποτελεί   παγκόσμια πρωτοτυπία. Σε καμία άλλη χώρα  του κόσμου δεν υπήρχε περίπτωση να διανοηθεί  κανείς να προβάλει μια σειρά που εκθειάζει τον ίδιο του τον κατακτητή και δυνάστη του. Μπορούμε αλήθεια  να διανοηθούμε τους Παλαιστίνιους να βλέπουν σήριαλ με τη ζωή του Αριέλ Σαρόν ή να προβάλλεται τηλεοπτική  σειρά με τους έρωτες των ναζί στο Ισραήλ.

Επί τέλους λίγη ντροπή .Οι Έλληνες έχουν αξιοπρέπεια. Όπως εξεγειρόμαστε όταν μας σέρνει η Τρόικα ως επαίτες στα ευρωπαϊκά σαλόνια, έτσι και  τώρα αρνούμαστε να προσβάλλει έτσι την ιστορική μας μνήμη και την εθνική μας αξιοπρέπεια ο κύριος Κυριακού και το κανάλι του.

Ζητάμε την άμεση απόσυρση του σωβινιστικού-νεοθωμανικού «Σουλεϊμάν» από τον ΑΝΤΕΝΑ.   
Καλούμε τους  Υπουργούς  Παιδείας και Πολιτισμού,
το Ε.Σ.Ρ., την Ακαδημία Αθηνών και τα κόμματα να πάρουν αμέσως θέση.

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να αναλάβουμε οι ίδιοι εμείς  να υπερασπιστούμε την τιμή και την ιστορία του τόπου μας.

Κλείνουμε τις τηλεοράσεις μας  και ανοίγουμε τα μάτια μας.

                                      Για το Δ.Σ.
    Ο Πρόεδρος                                              Η Γενική Γραμματέας


Λεωνίδας Γ. Μαργαρίτης                            Μάρθα Βασκαντήρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου