ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ης ΜΑΙΟΥ

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ  6ης  ΜΑΙΟΥ
ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου είναι καθοριστικές  για την  πορεία της χώρας μας. Οι ψευδαισθήσεις και  οφθαλμαπάτες  που αποκοίμιζαν  το πολιτικό αισθητήριο των Ελλήνων πολιτών  δεν υπάρχουν σήμερα.

 Η πολιτική και η οικονομική κατάσταση της χώρας  είναι αποκαρδιωτική . Η φτώχεια, η μιζέρια και η αθλιότητα προβάλλονται σαν   μοιραία γεγονότα  που θα ακολουθήσουν στα χρόνια που ακολουθούν.

 Το αποτέλεσμα των εκλογών   αναμένεται  με αγωνία και η σημασία  της εκλογικής επιλογής  βαρύνει  πολύ στη συνείδηση των πολιτών.

Το πολιτικό προσωπικό που  μας κυβέρνησε  για  δεκαετίες   και που σήμερα διεκδικεί ξανά την ψήφο  μας  είναι απελπιστικά ανεπαρκές.

Δεν πρέπει  να τους εμπιστευόμαστε πλέον. Δεν μπορούν οι άνθρωποι που μας έφεραν στη σημερινή δεινή  κατάσταση να μας βγάλουν από αυτή. Και μόνο το γεγονός ότι δεν συναισθάνθηκαν το βάρος των ευθυνών τους ώστε να αποσυρθούν από το πολιτικό σκηνικό, δίνει το μέτρο της ποιότητάς τους.

 Τέτοιοι άνθρωποι και τέτοια κόμματα δεν μπορούν να εμπνεύσουν τον Ελληνικό λαό . Λαοί  χωρίς όραμα ,χάνονται.
Ντρεπόμαστε  για τις μέχρι τώρα επιλογές  των εκπροσώπων   μας  οι  οποίοι  διέσυραν και συνεχίζουν να διασύρουν τη χώρα..

        Ο λαός μας  βέβαια διαθέτει και  προτερήματά ,  που  και σήμερα σε συνθήκες πρωτοφανούς κρίσης δεν αφήνει  τον τόπο να διαλυθεί,  και  στο παρελθόν επέτρεψε στη χώρα   να ορθοποδήσει μέσα από αδιανόητες δυσκολίες, που έκαναν άλλοτε τον Έλληνα περιώνυμο, και που μπορούν και πάλι να δώσουν στην πατρίδα τη θέση που της αξίζει. Δεν δεχόμαστε ότι «αυτή είναι η Ελλάδα», αυτό είναι μόνον το σπιθαμιαίο ανάστημα των χθεσινών ηγετών της.

Σε  αυτές  τις εκλογές οφείλουμε να απαλλαγούμε από τις παλιές μας κομματικές ταυτότητες . Οφείλουμε να κάνουμε στον εαυτό μας και στους  υποψήφιους πολιτικούς μας τις δύσκολες ερωτήσεις που είναι το προνόμιο και η ευθύνη του πολίτη.

 Στηρίζουμε τους ανθρώπους εκείνους που είναι δοκιμασμένοι στο στίβο της ζωής. Ψηφίζουμε τους υποψηφίους εκείνους που η μέχρι σήμερα πολιτεία τους μαρτυρεί για την ποιότητά τους. Εμπιστευόμαστε εκείνους που, με την ποικίλη δράση τους , είναι ικανοί να οδηγήσουν την πατρίδα στο μέλλον.

Στηρίζουμε το όραμα της Ελλάδας της Αξιοκρατίας, της Δικαιοσύνης, της Προόδου. Γιατί  αλήθεια, αξίες όπως αυτές να αποτελούν ζητούμενο και όχι δεδομένο στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία.

Την  νέα πορεία της πατρίδας μας προς το δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης εγγυώνται  οι πρωτεργάτες της δημιουργίας του κόμματος

«ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ»

και οι ανιδιοτελείς συνεργάτες   που ζητάνε την ψήφο σας και τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια να στηρίξουμε τη χώρα και να την βγάλουμε από το αδιέξοδο που την οδήγησαν οι  μέχρι εγκληματικού χαρακτήρα επιλογές των πολιτικών που κυβέρνησαν τη χώρα τα τελευταία χρόνια.

               Ψήφο στην «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ»

            ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ…

                        ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ …

                              ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ…

                                  ΟΧΙ Ν.Δ… ΟΧΙ ΠΑΣΟΚ…

                                      ΟΧΙ ΣΕ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ…


  ΝΑΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ


Με φιλικούς χαιρετισμούς
ΛΕΩΝΙΔΑΣ Γ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
Δικηγόρος-Συγγραφέας
Πρόεδρος Εταιρείας Λογοτεχνών
Αντιπρόεδρος Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου