ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ



Μετά την αποχώρησή μου από τη προεδρία της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών μετά από 21 χρόνια γόνιμης προσφοράς , και ένα πλούσιο απολογισμό της τελευταίας τριετίας που καταχωρήθηκε στην εφημερίδα της Οργάνωσης ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ στο τελευταίο φύλλο της με αριθμό 81/2004 σε πέντε συνεχόμενες σελίδες, το Μάρτη του 2004 διακόπηκε μια σταθερή και ανοδική πορεία του πολυτεκνικού κινήματος στην περιοχή μας.
Σ’ όλα αυτά τα χρόνια αν και προκλήθηκα δυσάρεστα με λασπολογία και με κατάθεση ψευδών και συκοφαντικών μηνύσεων, δεν απάντησα με ανάλογες βάσιμες μηνύσεις στους συκοφάντες μου.
Η Οργάνωσή μας μετά την αποχώρησή μου έγινε γνωστή για τους καυγάδες, τα τηλεπαράθυρα, τις παραιτήσεις, τις μηνύσεις και τα ηθικά παρατράγουδα. Όταν πλέον κατακάθισε η σκόνη και ξεράθηκε η μπούμερανκ λάσπη, επακολούθησε εκκωφαντική σιωπή σε όλα τα επίπεδα.
Η Οργάνωση Πατρών υπόδειγμα για τις οργανώσεις της χώρας περιέπεσε σε χειμερία νάρκη, έχασε τη φωνή της ενώ το δημοσιογραφικό της όργανο έπαυσε να κυκλοφορεί.
Σε μια εποχή που έγιναν κοσμογονικές αλλαγές στα δικαιώματα των πολυτέκνων μόνο με αφωνία και απραξία αντιμετωπίσθηκαν.
Την Κυριακή πρόκειται οι συνάδελφοι πολύτεκνοι της περιοχής μας να εκλέξουν νέο Πρόεδρο, Γενικό Γραμματέα και Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή.
Καλώ ως εκπρόσωπος του Πολυτεκνικού Κινήματος (Αντιπρόεδρος Α.Σ.Π.Ε.) και ως επί 21 χρόνια Πρόεδρος της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων, όλους τους πολύτεκνους(Άνδρες και Γυναίκες) να προσέλθουν μαζικά στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και τους προτρέπω να επιλέξουν τους πλέον κατάλληλους , όσες και όσους κατά την κρίση τους έχουν διάθεση για προσφορά και αγώνα για να παύσει η αφωνία, η απραξία και η μακαριότητα.
H εποχή μας χρειάζεται επαγρύπνηση, οι κατακτήσεις των πολυτέκνων καταργήθηκαν και καταργούνται , η υπέρμετρος φορολογία ισοπεδώνει τα πάντα. Δεν δικαιολογείται αδράνεια και εφησυχασμός.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Λεωνίδας Γ. Μαργαρίτης
Δικηγόρος-Αντιπρόεδρος Α.Σ.Π.Ε.
τ. Πρόεδρος Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών
με θητεία 21 ετών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου