ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΩΔΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

Το προσεχές Σάββατο 31η Μαρτίου και ώρα 8 μ.μ. στα πλαίσια των Φιλολογικών Βραδινών της Εταιρείας Λογοτεχνών η Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών διοργανώνει στην αίθουσα συναυλιών της «Κ. Κυδωνιάτης » (Ρ.Φεραίου 7) επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 120 χρόνων ζωής και δράσης της.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Δικηγόρος , Συγγραφέας και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρείας-Ωδείο Πατρών κ. Χρήστος Αθ. Μούλιας με θέμα: «Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών 1892-2012» όπου θα γίνει αναφορά στην υπεραιωνόβια διαδρομή της Φιλαρμονικής η οποία υπήρξε πάντοτε παρούσα και πρωτοπόρα στα μουσικά δρώμενα της πόλης μας και η παρουσία της είναι αποτυπωμένη σε ενάργεια στον τοπικό τύπο όπου οι αναφορές στις δραστηριότητητές της και τις συμμετοχές της είναι πάμπολλες.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συναυλία από τον Απόστολο Τσέφο (ακκορντεόν) και τον Χρήστο Τσαρούχη( Κιθάρα) σε έργα Y.Tiersen, D.Shostakovich, E.Satie κ. α

Τον ομιλητή θα παρουσιάσει ο Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών Λεωνίδας Καρνάρος , ο οποίος και θα συντονίσει την εκδήλωση .

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου