ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΤΟ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΒΡΑΔΙΝΟ

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ
ΣΤΟ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΒΡΑΔΙΝΟ
ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ


Την προσεχή Δευτέρα 6η Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ. μ. στα πλαίσια των Φιλολογικών βραδινών της Εταιρείας Λογοτεχνών που γίνονται στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Εταιρείας-Ωδείο Πατρών (Ρ. Φεραίου αριθ. 7) ο ποιητής Χρήστος Γεωργακόπουλος θα μιλήσει με θέμα:
«Ο φόβος, εχθρός της ζωής».
Στην ομιλία του ο κ. Γεωργακόπουλος πέραν του καθ’ αυτό συναισθήματος του φόβου ως παθολογικής περιπτώσεως η οποία όντως αποτελεί σοβαρό πρόβλημα για τη ζωή , θα αναφερθεί και στο φόβο που εμπνέουν συστήματα εξουσίας ώστε να πειθαρχούν οι εγχώριοι πληθυσμοί, κάτι που συμβαίνει και στις μέρες μας, όπου εντέχνως καλλιεργείται παθολογικός φόβος και ανασφάλεια για να επιβληθούν χωρίς σοβαρές αντιδράσεις, ακόμη πιο δυσβάστακτα βάρη στα λαϊκά στρώματα.
Το θέμα της ομιλίας της προσεχούς Δευτέρας χαρακτηρίζεται σαν ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αφού ένας μη ειδικός Ψυχολόγος , εν προκειμένω ποιητής, θα καταθέσει τις απόψεις του ,αποτέλεσμα μελέτης και συσσωρευμένης πείρας της καθημερινότητας.
Την παρουσίαση του ομιλητή και το συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο πρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών Λεωνίδας Μαργαρίτης.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου