ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ


«Η σειρήνες και πάλι μας κυκλώσαν
με λιβάνι, με σμύρνα και χρυσάφι»
( Γιάννης Μαρκόπουλος- Κ. Μύρης)
Οι σύγχρονες Ευρωπαϊκές σειρήνες και πάλι μας κυκλώσαν, αφού μας έσπειραν την «ευδαιμονία» και μας συντήρησαν την ανασφάλεια.
Με τις επιδοτήσεις τους γλεντούσαμε, με τα δάνειά τους αγοράζαμε τα οπλικά τους συστήματα.
Αγοράσαμε πυραύλους S300 για την ασφάλεια της Κύπρου και τους κρύψαμε υπό έλεγχο στην Κρήτη.
Μας κολάκεψαν για την ικανότητά μας στα πανηγύρια και δανειστήκαμε άλλη μια φορά για το μεγάλο πανηγύρι, των Ολυμπιακών.
Μας έδωσαν συγχαρητήρια και μας φόρτωσαν υπέρβαρα.
Μας θεώρησαν εξίσου ικανούς με τον Πύρο Δήμα στην άρση χρεών αυτή τη φορά κι εμείς οι αφελείς χειροκροτούσαμε πλημμυρισμένοι από εθνική υπερηφάνεια.
Δίναμε το μεγαλύτερο ποσοστό των εσόδων μας για ατελέσφορους εξοπλισμούς, για να προστατέψουμε τα σύνορά τους αδιαφορώντας για τα δικά μας.
Στέλναμε δυνάμεις μας στο Αφγανιστάν και όπου αλλού επέτασσε το συμφέρον τους, αγνοώντας το δικό μας.
Πιστέψαμε πως με τους εξοπλισμούς θα προστατεύαμε τα σύνορά μας και την εδαφική μας ακεραιότητα .
Εις μάτην. Καθημερινά τα σύνορα μας διάτρητα και οι γείτονες και σύμμαχοί μας στο ΝΑΤΟ βολτάρουν στο Αιγαίο προβάλλοντας αυτάρεσκα, ανύπαρκτα δικαιώματα.
Κι ενώ μας καταχρέωσαν οι ίδιοι , σήμερα μας κατηγορούν και μας εμπαίζουν.
Δεν φθάνει που μας υποχρέωσαν να υποστούμε τη βουλιμία των τοκογλύφων και τις ορέξεις των διεθνών κερδοσκόπων , επιχειρούν να καθαιρέσουν και τα σύμβολά μας.
Η καθαίρεση των συμβόλων μας θα αποτελέσει τη μεγάλη την πλέον σημαντική αποτελεσματική νίκη τους. Την ισοπέδωση της ιδιαιτερότητάς μας ως λαού Ελληνικού και Ορθόδοξου.
Οι πρόγονοί μας ( το αμφισβητούν και αυτό) χρησιμοποιούσαν διάφορα είδη συμβόλων για να υποδηλώνουν την κάτω απ’ αυτά πολεμική συγκέντρωση των πολιτών προς υπεράσπιση της πατρίδας και της Εθνικής αλληλεγγύης. Οι Θηβαίοι τη σφίγγα, οι Αθηναίοι την γλαύκα, οι Σπαρτιάτες τους Διόσκουρους. Επί Μεγάλου Αλεξάνδρου χρησιμοποιούσαν σύμβολα και σημαίες για να υποδηλώνουν την ενότητα και την αλληλεγγύη καθώς και την εποχή των Βυζαντινών με την ύπαρξη λαβάρων.
Την περίοδο της Τουρκοκρατίας είχαμε τα φλάμπουρα, τα μπαϊράκια, και τις παντιέρες των Κλεφτών και Αρματολών.
Οι Επαναστάτες του 21 σε μια σημαία ορκίσθηκαν και σε ένα λάβαρο έδωσαν την υπόσχεση για την απελευθέρωση της πατρίδας.
Αυτά τα ιερά σύμβολα-σημαίες-εικόνες –φλάμπουρα-μπαϊράκια αποτελούν την ουσία των παραδόσεών μας.
Αυτή η σημαία με το σταυρό που ματώθηκε και καθαγιάστηκε με το αίμα των αγωνιστών του 21 αποτελεί το ενοποιητικό στοιχείο του Ελληνισμού .
Η χώρα μας, η Ελλάδα δημιουργήθηκε μέσα από την ενοποιό δύναμη του Σταυρού και της Ανάστασης.
Αυτή η χώρα είναι στη συντριπτική της πλειοψηφία Χριστιανική και στο δόγμα Ορθόδοξη.
Το πρώτο Σύνταγμα της Ελεύθερης Ελλάδος όσο και τα μετά απ’ αυτό έχουν προμετωπίδα τους τον επίκληση : Εις το όνομα της Αγίας και Ζωοποιού και αδιαιρέτου Τριάδος.
To ισχύον σήμερα Σύνταγμα της χώρας μας επιτάσσει την παροχή στους νέους της χώρας που λέγεται Ελλάδα παιδεία στηριζομένη στην Ελληνική και ορθόδοξη πίστη και στις παραδόσεις μας.
Η χώρα μας δεν είναι ουδέτερη θρησκευτικά και πολιτιστικά έχει δικά της έθιμα, ήθη, παραδόσεις που έχουν γαλουχήσει γενιές γενεών και συντηρεί την Ορθοδοξία όπως την παρέλαβε από τους πατέρες της Εκκλησίας και την παράδοση του Ελληνισμού.
Δεν είναι δυνατόν να παραδώσουμε τα ΄Αγια και τα Ιερά της φυλής μας «τοις κυσί».
Όσοι πιστοί στην Ελλάδα και την Ορθοδοξία, ας δώσουμε το αγωνιστικό παρόν για να μην περάσουν τα επίβουλα σχέδια των σιωνιστών, των μασόνων και των διεθνιστών της παγκοσμιοποίησης.
Να διατηρήσουμε την πίστη των Πατέρων και Προπατόρων μας.
Να κρατήσουμε να σύμβολα , τις σημαίες μας ψηλά και ανυποχώρητα να αξιώσουμε το σεβασμό τους από όλους. Να δώσουμε ηχηρή την απάντηση σε όσους επιβουλεύονται την άλωση της ψυχής μας.
Τα σύμβολά μας είναι η ψυχή μας και οι σημαίες μας είναι τα ενοποιητικά στοιχεία μας που δεν θα καταστείλουμε ουδέποτε.
Μπορεί να μας υποθηκέψουν τα σπίτια , να υποδουλώσουν τα σαρκία μας ,να κατάσχουν τις περιουσίες μας όμως δεν θα υποδουλώσουν την ψυχή μας.
Όσο είναι καιρός πετάξτε εκείνα που μας υπνωτίζουν, το πρόστυχο σεξ, τα ναρκωτικά, τα εξωνημένα μέσα ενημέρωσης. Ελευθερώστε την συνείδηση σας και πολεμάτε. Πολεμάτε εκείνους που μας υποδουλώνουν και μας καθιστούν υποχείρια και εύκολα θύματα των κερδοσκόπων. Δώστε όλοι τον αγώνα σας για την Νίκη!...
Απάντηση Προώθηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου